کارگاه آموزش نرم افزارهای علمی نور
مدرس: کرکه آبادی
روز دوشنبه مورخ 15 اسفند 1401
ساعت 10 صبح طبقه دوم
|
موضوعات: "خبرنامه پژوهش حوزه علمیه کوثر" یا "لیست موضوعات پایان نامه های دفاع شده حوزه علمیه کوثر" یا "لیست موضوعات پایان نامه (در دست انجام) سطح2" یا "جلسه شورای پژوهشی در حوزه علمیه کوثر" یا "نمایشگاه کتاب در حوزه علمیه کوثر" یا "دفاعیه 5 پایان نامه در حوزه علمیه کوثر برگزار می شود" یا "آیین نامه نگارش پایان نامه سطح دو حوزه علمیه (دانلود)" یا "دستورالعمل نگارش تحقیق پایانی سطح دو / دانلود" یا "تصویب سه موضوع تحقیق پایانی در جلسه شورای پژوهشی حوزه علمیه کوثر" یا "موضوعات پیشنهادی برای انتخاب عنوان مقاله و پایان نامه با محوریت امام خمینی(ره)" یا "درخشش طلاب حوزه علمیه کوثر در سومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی" یا "درخشش طلاب حوزه علمیه کوثر در اولین همایش ملی علوم اجتماعی، علوم تربیتی، روانشناسی و امنیت اجتماعی" یا "مراحل نگارش پایان نامه سطح 2 (حوزه علمیه کوثر)" یا "درخشش طلاب حوزه علمیه کوثر در دومین همایش بین المللی سیره پیامبر رحمت (ص) با مخالفانش" یا "آیین افتتاحیه حوزه های علمیه استان البرز به روایت تصویر" یا "برگزاری جلسه دفاعیه در حوزه علمیه کوثر" یا "برگزاری جلسه دفاعیه در حوزه علمیه کوثر" یا "برگزاری جلسه دفاعیه در حوزه علمیه کوثر" یا "دیدار کادر و معاونین حوزه های علمیه خواهران استان البرز با امام جمعه کرج" یا "موضوعات پیشنهادی پایان نامه و مقاله" یا "جلسه دفاعیه 3 پایان نامه سطح 2 در واحد پژوهش حوزه علمیه کوثر برگزار می شود" یا "منتخبین پانزدهمین دوره جشنواره بانوی کرامت در بخش وبلاگ نویسی" یا "موضوع: درخشش طلاب حوزه علمیه کوثر در دومین همایش ملی پژوهش های قرآنی" یا "برگزاری کافه کتاب در حوزه علمیه کوثر فردیس" یا "برگزاری مسابقه خلاصه نویسی در حوزه علمیه کوثر فردیس" یا "بیانیه معاونت پژوهش حوزه علمیه کوثر فردیس" یا "نتایج شانزدهمین جشنواره منتخبین برترین های پژوهشی بانوی کرامت" یا "برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار واژه پرداز word"
کارگاه آموزش نرم افزارهای علمی نور
روز دوشنبه مورخ 15 اسفند 1401 ساعت 10 صبح طبقه دوم
تریبون آزاد با موضوع
با حضور
شنبه مورخ 13 اسفند
مراسم رونمایی از کتاب با حضور جناب آقای حسنوند رئيس اداره توسعه و منابع پژوهشی و جناب آقای علیزاده کارشناس این اداره و حجت الاسلام و المسلمین کریمی مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران استان البرز، جمعی از معاونین پژوهش و کتابداران و پژوهشگران صاحب اثر برگزار گردید و از صاحبان آثار تقدیر بعمل آمد.
اساتید صاحب کتاب در مدرسه علمیه عالی کوثر: سرکار خانم رضایی، عنوان کتاب: يَهْدُونَ بِأَمْرِنا از دیدگاه فریقین سرکار خانم ستاری، عنوان کتاب: آینده پژوهی قرآن و تفکر سکولار
در این مراسم، جناب آقای حسنوند رئیس اداره توسعه و تأمین منابع و و جناب آقای علیزاده از کارشناسان این اداره، معاونان پژوهش و کتابداران مدارس علمیه استان حضور داشتند.
در این زمینه دو نشست با عناوین:
تقدیر از خانم شهابی کتابدار مدرسه علمیه عالی کوثر فردیس
مقاله با عنوان : بازخوانی انگیزه های ایجاد وحدت و راهکارهای آن در اندیشه امام خمینی (ره) پژوهشگران: سمانه کرکه آبادی و الهه حقیقی
این مقاله پس از ارزیابی داوران منتخب هیات علمی اولین کنفرانس بین المللی حقوق، علوم سیاسی، سیاست اسلامی و فقه اسلامی به صورت سخنرانی و درج کامل مقاله در مجوعه مقالات کنفرانس مورد پذیرش قرار گرفته است
کارگاه روش نویسندگی با حضور : استاد سید میرزایی (استاد حوزه علمیه استان البرز و جامعه الزهراء)
سه شنبه 3 آبان 1401 محل: سالن اجتماعات مدرسه علمیه عالی کوثر شهرستان فردیس
نشست علمی “جایگاه پژوهش در پیشبرد اهداف علمی جامعه” در اختتامیه دومین جشنواره اندیشوران کوثر علامه حلی مدرسه ای در روز دوشنبه 18 مهر در سالن اجتماعات مدرسه علمیه عالی کوثر با حضور اساتید و طلاب برگزار شد.
دکتر رضازاده، مدیریت مدرسه علمیه عالی کوثر، با بیان این که جشنواره علامه حلی بستری برای تقویت روحیه پژوهش در بین طلاب است، گفت: جشنواره علامه حلی به منظور تجلیل از محققان جوان حوزوی صورت می گیرد و زمینه ساز شناسایی نخبگان حوزوی و حمایت از آنان می باشد.
وی ادامه داد: این جشنواره با هدف تقویت نگارش آثار علمی، افزایش رقابت طلاب در عرصه های علمی، زمینه سازی گرایش طلاب به مباحث تخصصی و جهت دهی فعالیت های پژوهشی طلاب به سمت نیازهای پژوهشی حوزه می باشد.
استاد حوزه علمیه استان البرز با بیان این که اگر به تعریف تحقیق و پژوهش دقت کنیم درمی یابیم که بحث تحقیق به حوزه های متعددی از علوم مرتبط است، اظهار داشت: تعریف حقیقت برای کسانی که در فضای علمی فعالیت دارند از اهمیتی فوق العاده برخوردار است چرا که تمام هدف طالب علم، رسیدن به حقایق است.
وی با اشاره به این که یک تفکر وقتی حقیقت دارد که محتوای ذهن، تجلی یک موجود خارج از ذهن باشد، ابراز داشت: اگر آنچه در ذهن ماست با قوانین خلقت و معادلات آن منطبق نباشد حق نیست و باطل است چرا که ذهن ما یک تصوری برای خودش ایجاد کرده که فقط در محدوده همین ذهن فایده دارد و خارج از ذهن ناکارآمد است.
دکتر رضازاده با اشاره به این که علم، الفاظ و عبارات نیست بلکه حقایقی است که در نفس احساس می شود، بیان داشت: برای دستیابی به علم باید به مشاهده و تحلیل پرداخت و آنچه مهم است دست یابی به تحلیل ها است که در نتیجه آن لمس و احساس واقعیت در نفس ایجاد می شود، از این رو اگر قدرت تحلیل نداشته باشیم نمی توانیم به حقایق دست پیدا کنیم.
وی در پایان با اشاره به روایت امام علی علیه السلام که می فرمایند: ما العِلْمُ اِلّا مَا حَوَاهُ الصَّدْرُ، علمی واقعی و مفید است که در درون انسان لمس شود و فقط ذهنی نباشد، خاطرنشان کرد: محتویات ذهن تابع اراده ما هستند و اگر انسان خود را با این عالم (خارج از ذهن) هماهنگ نکند وجودش به خطر می افتد بنابراین باید به این مساله توجه داشت.
گفتنی است در پایان این مراسم از نفرات برگزیده جشنواره علامه حلی مدرسه ای تقدیر بعمل آمد.
نفر اول سرکار خانم:الهه حقیقی با عنوان مقاله : بازخوانی انگیزه های ایجاد وحدت و راهکارهای آن در اندیشه امام خمینی (ره)
نفر دوم سرکار خانم راحله اینانلو با عنوان مقاله : راهکارهای رضایتمندی از زندگی در پرتو قرآن و حدیث
نفر سوم سرکار خانم پرستو رحیم دوست با عنوان مقاله: چگونگی افزایش مشارکت افراد جامعه در سیاست از منظر آیات و روایات
شایسته تقدیر سرکار خانم زهرا لری گشت با عنوان مقاله: عوامل بروز خسران از منظر آیات و روایات
مدرسه علمیه عالی کوثر برگزار می کند:
اختتامیه دومین جشنواره اندیشوران کوثر (علامه حلی مدرسه ای)
همراه با نشست علمی با موضوع: جایگاه پژوهش در پیشبرد اهداف علمی جامعه
با حضور خانم دکتر رضازاده
زمان : دوشنبه 18 مهر ساعت 9:30 مکان: سالن اجتماعات مجتمع آموزشی پژوهشی کوثر
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج، نشست مرکز ارتباطات دولت و روحانیت با حضور علما و روحانیون البرز و به سخنرانی حضرت آیتالله حسینی همدانی نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان، حجتالاسلاموالمسلمین سید رضا تقوی مشاور رئیسجمهور در امور روحانیت و سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیسجمهور در سالن همایش مجتمع فرهنگی ورزشی میلاد شهرداری کرج برگزار شد.
آیتالله حسینی همدانی در این جلسه بابیان اینکه انقلاب اسلامی یکی از مصادیق روشن وعده خداست، بیان داشت: شیطان با تمام قوا میخواهد که حکومت دینی تشکیل نشود.
وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش و فعالیتهای ایادی دشمن برای تشکیل نشدن دولت مهدوی سلاماللهعلیه است، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه «گام دوم» سمتوسوی نظام اسلامی را به سمت حکومت مهدوی سلاماللهعلیه دانستند لذا ما باید قدردان نظام اسلامی باشیم.
امامجمعه کرج بابیان اینکه ما برای قدردانی از نظام اسلامی باید شکر عملی داشته باشیم، گفت: یکی از مصادیق شکر عملی، اطاعت از امامین انقلاب و عمل به فرامین آنهاست.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه بابیان اینکه یکی از فرامین رهبر معظم انقلاب عمل به «جهاد تبیین» است، خطاب به طلاب و روحانیون استان البرز، عنوان کرد: امروز ما باید برای گسترش این فرهنگ تلاش کنیم تا از مرزها عبور کرده و عالمگیر شود.
وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ذلت جامعهی ایرانی را به عزت تبدیل کرد، عنوان کرد: پیش از انقلاب اسلامی مردم و حکومت وابسته بودند و با شکلگیری انقلاب مستقل شدند.
نماینده ولیفقیه در استان البرز با اشاره به مرگ ملکه انگلیس، اذعان داشت: این روزها با مرگ عجوزهی پیر انگلیس دیدید که حکومت سلطنتی چگونه است و چه تشابهاتی با دوران نظام طاغوت ایران دارد.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه در انقلاب روحانیت عزت بیشتری پیدا کرد، گفت: ما شرایط خاص و ویژهی انقلاب را تجربه و درک کردیم و باید برای طی مسیر پیشرو تأملی داشته باشیم.
وی در ادامه بابیان اینکه در وهله اول باید تأملی نسبت به مسیر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشته باشیم، گفت: نظام اسلامی از اول پیروزی تا امروز کارهایی را انجام داده است و باید مسیر گذشته را بازنگری کنیم که چه اقداماتی صورت گرفته و چه اشتباهاتی در طی این مسیر رخداده است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه گفت: در وهله دوم؛ ما بهعنوان روحانیت، بهعنوان قشر خاص در بین سایر اقشار مختلف جامعه باید به وظایفی که طی این سالها بر عهده ما بوده نگاه کنیم و عملکرد خود را موردبررسی قرار دهیم.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه به تفاوتهای بین قشر روحانیت با سایر اقشار جامعه پرداخت و عنوان کرد: اثر اعمال و کارهای روحانیت پیرامون آن را نیز در برمیگیرد و میتواند موجب تغییرات جمعی و طولانی شود؛ مثل انقلاب اسلامی ایران که با مدیریت امام خمینی رحمهالله علیه به پیروزی رسید.
وی در ادامه عنوان کرد: روحانیت تائید و تکذیبش میتواند آثار ملی، نسلی و قرنی داشته باشد.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز در بخش دیگری از بیانات خود با تأکید بر اینکه وجه امتیاز انقلاب ایران با سایر انقلابهای دیگر، اسلامی بودن آن است، گفت: انقلاب برای احیای ارزشهای اسلامی در جامعه صورت گرفت و پیروز شد.
آیتالله حسینی همدانی در ادامه با طرح پرسشی عنوان کرد: اگر این ارزشهای اسلامی در بین مردم کمرنگ شود و از بین برود آیا تضمینی برای بقای انقلاب وجود دارد؟
وی در ادامه با اشاره به استقبال گسترده اقشار مختلف مردم از زیارت اربعین، یادآور شد: به فضل خدای متعال رویشهای دینی و فرهنگ الهی در جامعه بسیار قوت گرفته اما با ترفندهای رسانهای همچون جنگ روایتها، مارپیچ سکوت و امثالذلک مانع از اطلاعرسانی آن در جامعه میشوند.
رئیس ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان البرز بابیان اینکه توسعه مسائل مادی وظیفه همه دولتهاست، گفت: آن چیزی که باعث عزت و اقتدار ما شد دین است و قوت و توسعه ارزشهای دینی به دست روحانیت است.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه مسئولان اصلی فرهنگی ما، روحانیون هستند، گفت: رسیدگی و توسعه فرهنگ دینی باید توسط آنان صورت پذیرد.
وی در بخش دیگری بابیان اینکه با تنفیذ حکم ریاست جمهوری توسط رهبر معظم انقلاب، رئیسجمهور در سلسله ولایت قرار میگیرد، گفت: همه ما وظیفهداریم تا به او کمک کنیم و تضعیف او نیز حرام است.
امامجمعه کرج با تأکید بر اینکه روحانیت باید سیاسی باشد، گفت: روحانیت باید جریانات سیاسی را بداند و در همه حال با بصیرت، بصیرت شناس و بصیرت ده باشد.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه امروز دولت علم مبارزه با فساد و خدمت به مردم بلند کرده است، گفت: در چنین شرایطی باید به این دولت کمک کرد چراکه رویکرد او خدمت به مردم و انقلاب است.
وی با تأکید بر اینکه هدف از کمک کردن تعریف کردن بیفایده نیست، گفت: گاهی انتقاد سازنده، خود بهترین کمک کردن است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز با تأکید بر اینکه مچگیری و عیبجویی خلاف است، عنوان کرد: باید نکات را دلسوزانه مطرح کرد.
آیتالله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه دولت باید به مجموعه روحانیت کمک کند، گفت: روحانیت نیز باید به دولت کمک کند اما روحانیت نباید دولت زده باشد.
وی با تأکید بر لزوم توجه دولت به زیرساختهایی که نیاز طلاب و جامعه روحانیت است، گفت: مسکن، درآمدهای پایدار و ماندگار ازجمله نیازهای اولیه این قشر است.
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز بابیان اینکه رئیسجمهور محترم مسئولی را که با گروههای مختلف روحانیت آشنایی کامل و دقیق داشته به مشاوری خود برای رسیدگی به امور روحانیت انتخاب کرده، گفت: این انتخاب، حرکت بسیار مثبتی در جهت خدمت به این قشر جامعه است.
آیتالله حسینی همدانی در بخش پایانی بیانات خود با تأکید بر اینکه علم رقم همه مشکلات باید روحانیت مسئولیت خود را مستحکمتر از گذشته انجام دهد، گفت: دوستان طلاب مطالبات را خود بهصورت مستقیم در همین جلسه بیان خواهند کرد.
گفتنی است در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید؛ جمعی از علما، روحانیون و طلاب استان البرز به بیان دیدگاهها، دغدغهها و مطالبات خود پرداختند.
|
|
|