کارگاه شناسایی منابع علمی
مدرس: کرکه آبادی
روز شنبه مورخ 20 اسفند 1401
ساعت 10 صبح طبقه دوم حوزه علمیه کوثر
ثبت نام قبل از کلاس الزامی است.
|
موضوعات: "نشست علمی" یا "نشست علمی روایات مهدویت در کتاب کافی برگزار میشود" یا "نشست بینالمللی «الهیات خانواده از نگاه اسلام و مسیحیت» برگزار میشود" یا "نشست علمی عوامل ظهور ساز و فهم معنا برگزار می شود" یا "سومین کرسی علمی ترویجی نظریه پردازی برگزار می شود" یا "نشست کارشناسی انتخاب اصلح، زمینه ساز حکومت مهدوی" یا "نشست علمی شهید سردار سلیمانی و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران"
کارگاه شناسایی منابع علمی
روز شنبه مورخ 20 اسفند 1401 ساعت 10 صبح طبقه دوم حوزه علمیه کوثر ثبت نام قبل از کلاس الزامی است.
کارگاه پژوهشی آشنایی با پایگاه های علمی و شیوه های جستجو
روز شنبه مورخ 20 اسفند 1401 ساعت 11:15صبح طبقه دوم حوزه علمیه کوثر
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران گفت: پذیرش در سطوح مختلف حوزه های علمیه خواهران زمانی میتواند موفق عمل کند که دستاوردهای علمی و پژوهشی به عرصه نمایش گذاشته شود.
وی در جمع مدیران و کارکنان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز اظهار داشت: پذیرش در سطوح مختلف حوزه های علمیه خواهران زمانی می تواند موفق عمل کند که دستاوردهای علمی و پژوهشی به عرصه نمایش گذاشته شود.
گفتنی است، در این سفر یک روزه، که در روز چهارشنبه 10 اسفند برگزار شد، پنج نشست تخصصی از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر با حضور معاون پژوهش مرکز و مدیران کل این معاونت برگزار شد.
در این نشستهای تخصصی و صمیمانه، مدیران و معاونان پژوهش مدارس و اعضای شورای پژوهشی استان البرز شرکت داشتند و به ارائه نقطه نظرات، مسائل و انتظارات خود در عرصه های مختلف پژوهشی پرداختند.
مدرسه حضرت خدیجه کبری “س” و مدرسه علمیه شهید مطهری “ره” استان البرز برگزار می کنند:
موضوع: بازخوانی پرونده مدعیان مهدویت در عصر حاضر
استاد برگزار کننده: حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی هوشیار
زمان: سه شنبه 1400/08/11
به صورت برخط در فضای اسکای روم https://www.skyroom.online/ch/pza106107/fahmide-sahid2
نشست پژوهشی با موضوع “تاثیر بلاگرهای زن ایرانی در سبک زندگی اسلامی” با حضور آقای ابراهیم نوروزی فر، فعال رسانه ای روز چهارشنبه 5 آبان به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه کوثر شهرستان فردیس، به صورت بر خط در سامانه سیما برگزار شد.
ابراهیم نوروزی فر، کارشناس رسانه، در ابتدای این نشست به تعریف واژه بلاگر اشاره کرد و گفت: بلاگر در لغت به معنای وبلاگ نویس است اما در طول زمان این معنا تغییر کرد و امروزه این واژه در فضای مجازی مفهومی فراتر از یک وبلاگ نویس ساده را به ذهن می رساند.
وی ادامه داد: بلاگر امروزه به کسی گفته می شود که در فضای مجازی و در شبکه اجتماعی شهرت خاصی پیدا کرده است به گونه ای که دیدگاه و نظرات درست یا غلط خود را در مورد موضوعات مختلف در فضای وب به اشتراک می گذارد.
نوروزی فر، علت علاقه مندی افراد به این شغل را درآمد بسیار بالا دانست و گفت: امروزه بلاگرها با انتشار مطلب، عکس ، ویدئو جذاب و مخاطب پسند در شبکه های اجتماعی ، درآمد بسیار بالایی دارند و توانسته اند نظرات قابل توجهی از کاربران را متوجه خود کنند و به این ترتیب مخاطب و دنبال کننده جذب کنند.
کارشناس فضای مجازی در ادامه گفت: بلاگرهای زن ایرانی بیشتر در اینستاگرام مشغول به فعالیت هستند، چرا که این شبکه اجتماعی در ایران طرفداران زیادی به همراه دارد از این رو همواره تلاش می کند که با انتشار پست های رنگارنگ ،رضایت دنبال کنندگان خود را جلب کند و مخاطبین به او اعتماد کنند.
وی با اشاره به فعالیت بلاگرهای زن ایرانی، بیان داشت: بلاگرها به خوبی می دانند که چطور، چگونه و با چه تصویر و با چه محتوایی ذهن مخاطب را درگیر صفحات خود کنند که خواهان بیشتری داشته باشد و مخاطب آن را پذیرفته و حتی مخاطب تلاش کند که زندگی خود را شبیه بلاگرها کند.
نوروزی فر با اشاره به تاثیرپذیری مخاطبین از شبکه های اجتماعی، اظهار داشت: اگر نظرات و دیدگاه های این شبکه های اجتماعی را مشاهده کنیم، خواهیم دید از صفحات پر است از پیام های پسندیدن و خوش به حالت گفتن هایی که نشان از محبوبیت کاذب این اینستاگرامرها و سوئیتهومهای رنگی دارد، مثل : «من دیشب خواب شما را دیدم»«صفحه شما حال من را بهتر میکند.»«کاش من هم میتوانستم مثل شما زندگی کنم.»«شما یک زن همه چیز تمام و با قدرت هستید.»«من زندگی شما را الگوی خود قرار می دهم»
وی ادامه داد: بسیاری از تصاویری که بلاگرهای زن ایرانی از خود به اشتراک می گذارد واقعی نیستند آنها برای تبلیغ محصولات شرکت ها، عکاسان خود را دارند و حتی لباسی که میپوشند و با فرزندان خود ست می کنند و آتلیهای که برای سالگردها و تولدهایشان میروند پول دریافت می کنند و تبلیغ آن را برای مخاطب انجام می دهند و در مقابل مخاطبی که با مشاهده این صفحات در حسرت آن می سوزد و خواهان تغییر سبک زندگی خویش است و نسبت به آن آگاهی ندارد.
نوروزی فر در پایان خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ بی حجابی و بدحجابی، ترویج فرهنگ مصرف گرایی، ترویج فرهنگ تجمل گرایی، به تصویر کشیدن زندگی لوکس و لاکچری، به نمایش گذاشتن زندگی های شاد و خوشی های روزمرگی بدون هیچ نقطه تاریکی، تلقین افسردگی در زندگی واقعی و احساس آزادی در فضای مجازی، کسب شهرت در فضای اجتماعی، عادی جلوه دادن روابط دختران و پسران و … از دیگر رفتارهای بلاگرهای زن ایرانی در اینستاگرام میباشد.
کارگاه آموزشی آشنایی با ابزارهای پژوهشی گوگل ویژه اعضای هیأت علمی و محققین از سوی فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی ارائه دهنده: مهیار موسوی
سرفصل های ارائه:
✍لینک ثبت نام جهت صدور گواهینامه:
چهارشنبه 5 آبان 1400 لینک ورود :
این نشست درتاریخ 1400/4/06 ساعت 11 صبح در بستر فضای سامانه سیما برگزار می گردد.
حضور تمامی طلاب در این نشست الزامی می باشد.
برای ورود به نشست از طریق لینک زیر اقدام بفرمایید:
نشست پژوهشی با موضوع: بررسی تحلیلی شیوه های تبلیغ فرقه های انحرافی با تاکید بر یوگا با حضور استاد معزّز: سرکار خانم فرهادکیایی زمان: یکشنبه ۳۰ آذر ساعت ۳ بعدازظهر لینک دسترسی: کوثرنت، سامانه سیما، میزکار فعالیتهای پژوهشی در سیما، نشست های پژوهشی لینک دسترسی آزاد: https://ac.whc.ir/rh8qhtpyazed/
با همکاری انجمن مطالعات سیاسی حوزه؛
براساس این گزارش، این نشست علمی با ارائه شجاعیان عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و نقادی حجت الاسلام سید کاظم سید باقری ، دانشیار علوم سیاسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و شریف لک زایی دانشیار گروه فلسفه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می شود.
علاقه مندان به شرکت در کرسی علمی ترویجی «شهید سردار سلیمانی و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران» می توانند چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ به سالن همایش های، ساختمان انجمن های علمی حوزه واقع در بلوار جمهوری اسلامی، کوچه ۲ اولین فرعی سمت چپ مراجعه کنند.
منبع: خبرگزاری رسا
به همت مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب کبری سلام الله علیها تهران برگزار میشود با حضور معصومه ظهیری معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران زمان: چهارشنبه 30 بهمن ماه - ساعت 10:30 تا 12:00 |
|
|