پایگاه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی
پایگاه اینترنتی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در سال 1379 و به منظور معرفی فعالیت ها، محصولات و نرم افزارهای مركز راه اندازی گردید. این پایگاه در موضوعاتی مانند: معرفی مرکز و زیر مجموعه های آن، معرفی نرم افزارهای مرکز، ارائه اخبار و اطلاعات جدید مرکز، دریافت کد فعال سازی نرم افزارهای مرکز، ارائه پرسش و پاسخ مربوط به محصولات مرکز، انجمن کاربران نور و… فعالیت می کند.
آدرس اينترنتی : www.noorsoft.org
پایگاه نورمگز
این پایگاه در سال ١٣٨۴ و با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی گسترده از مجلات حوزه علوم اسلامی و انسانی، پایهریزی گردیده و در بردارنده هزاران شماره مجله در صدها عنوان از مجلات کهن تا امروز می باشد. این پایگاه علاوه بر عرضه و امکان ذخیرهسازی مجلات به صورت تمام متن و تمام تصویر، قابلیتهایی چون: جستجو، نقد، برگزیدن، مدیریت مقالات و نیز اطلاعات مربوط به صاحبان آثار را در اختیار کاربر قرار می دهد.
آدرس اينترنتی:www.noormags.ir
پایگاه اطلاع رسانی حوزه
پايگاه حوزه با هدف ترويج فرهنگ دينی، در سال 1377 پا به عرصه وجود گذاشت. در آن زمان اين پايگاه اولين مرجع ارائه محتوا و معارف شيعی به زبان فارسی بود. اکنون اين پايگاه شامل انبوهی از اطلاعات است که دسترسی به متن کامل قرآن کريم، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه به همراه ترجمه و شرح؛ ارائه 20.000 حدیث اهل بیت علیهم السلام همراه با جستجو بر اساس کلیدواژه، طبقه بندی بيش از 55.000 مقاله، متن کامل 41.000 مقاله و گزیده کتاب و مطالب جالب و خواندنی در موضوعات مختلف دینی و فرهنگی، متن کامل 70.000 هزار مقاله مجله، ارائه 6000 پرسش و پاسخ، ارائه 28000 مسئله شرعی و استفتاء از مراجع عظام تقلید، معرفی نزديک به 700 عالم دينی و ارائه 220 ويژه نامه به مناسبت های مختلف مذهبی، ملی و فرهنگی، از آن جمله است.
آدرس اينترنتی : www.hawzah.net
پايگاه جامع الاحاديث
اين پايگاه در تيرماه 1393 و با هدف عرضه فعاليت هاي حديثي مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي در وب راه اندازي گرديد. جامع الاحاديث بزرگ ترين وبگاه حديثي شيعه است که جهت تسهيل فعاليت هاي پژوهشي علاقمندان و متخصصان حديث، فعاليت مي کند. در حال حاضر نزديک به 415000 حديث از 278 جلد کتاب حديثي شيعه، در آن ارائه شده است. جستجو در احاديث، امکان مشاهده روايات مشابه، امکان مقايسه روايات با يکديگر، امکان دسته بندي روايات و امکان ايجاد پروژه هاي پژوهشي شخصي، از مهم ترين ويژگي هاي اين پايگاه است.
آدرس اينترنتي : https://hadith.inoor.ir
پایگاه کتابخانه دیجیتال نور
این پایگاه در سال 1385 و با هدف عرضه کتاب های تخصصی حوزه علوم اسلامی و انسانی بر روی شبکه جهانی اینترنت راه اندازی گردیده و در بردارنده هزاران جلد از منابع ارزشمند علوم اسلامی در موضوعاتی همچون: علوم قرآن و تفسیر، علوم حدیث، ادعیه و زیارات، تاریخ و سیره، فقه، اصول، اخلاق و عرفان، و… به همراه قابلیت های منحصر به فرد پژوهشی می باشد.
آدرس اينترنتی : www.noorlib.ir
پایگاه سمیم نور
سمیم نور به عنوان نخستین سامانۀ مشابهیاب متون فارسی، در سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرد. هدف از تأسیس این سامانه، بررسی میزان مشابهت متون به منظور پیشگیری از ارتکاب تقلب در انواع پژوهش و در نتیجه کمک به سلامت تولید علم، بهویژه در حوزۀ علوم انسانی است. «سمیم نور»، مقالات، پایاننامهها و متون ارائهشده از سوی کاربران را با استفاده از فنون مشابهتیابی با حجم انبوه اطلاعات متنی در اختیار مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (اعم از مقاله، کتاب و سایر متون) میسنجد و ضمن یافتن عبارات مشابه، امکان مقایسۀ متون با یکدیگر را فراهم میسازد.
آدرس اينترنتي:www.samimnoor.ir
پایگاه جامع تاریخ
پایگاه جامع تاریخ با هدف پوشش اطلاعاتی تمامی وقایع و رخدادهای مهم تاریخ اسلام و تسهیل در دسترسی کاربران به پژوهشهای انجام گرفته در این حوزه در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، ارائه گردیده است. این پایگاه بر محور زمان سامان یافته و تلاش دارد تمامی وقایع مهم تاریخدار -که حداقل سال وقوع آن مشخص باشد- در بازه زمانی اندکی پیش از تولد پیامبر خدا (ص) تا نیمهی قرن چهاردهم هجری قمری را پوشش دهد. قلمروی جغرافیایی رویدادها و زمانهای بررسی شده در پایگاه شامل مناطق مختلف سرزمینهای اسلامی میشود.
آدرس اينترنتي : tarikh.inoor.ir
پایگاه متن کاوی
سایت گروه متنکاوی با هدف برقرای ارتباط با مؤسسات دیگر و همچنین پژوهشگران و دانشمندان حوزۀ متنکاوی ایجاد شده است. در این سایت، اخبار آخرین دستآوردهای مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی بهعلاوۀ ابزارها و دادگانهای تولیدی این مرکز و همچنین مقالات چاپشده پژوهشگران متنکاوی مرکز ارائه شده است.
آدرس اينترنتي : ai.inoor.ir
پایگاه اندیشوران حوزه
این پایگاه در سال 1386 و با هدف اطلاع رسانی در زمینه معرفی محققان راه اندازی گردیده است. معرفی هزاران محقق و پژوهشگر حوزه علوم انسانی و آثار آنان، امکان دستیابی به اطلاعات محققان از طریق فهرست الفبایی محققان، فهرست پژوهشگران بر مبنای تخصص، فهرست محققان براساس مراکز و همچنین امکان ویرایش اطلاعات توسط خود محققان از امکانات مهم این پایگاه است.
آدرس اينترنتی : www.andishvaran.ir
پایگاه امام علی علیه السلام
پایگاه امام علی علیه السلام در سال 1379 و به دنبال اعلام این سال به نام مبارک امیر المؤمنین علی علیه السلام راه اندازی گردید. در این پایگاه مطالب گوناگون درباره ی اندیشه، سیره، شیعه و فضایل امام علی علیه السلام و همچنین متن و ترجمه نهج البلاغه به همراه شرح، مصادر و مستدركات آن و متن كامل كتاب الغدیر به همراه ترجمه ی فارسی با امكان دسترسی به فهرست موضوعی كتاب الغدیر ارائه گردیده است.
آدرس اينترنتی : www.imamalinet.net
پایگاه رسول نور حضرت محمد (ص)
این پایگاه در سال 1385 و در پی نامگذاری این سال از جانب مقام معظم رهبری به نام پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) راه اندازی گردید که در بردارنده مطالب مرتبط با با پیامبر اعظم (ص) در موضوعاتی همچون: سخنان پیامبر(ص)، تاریخ، سیره، اهل بیت پیامبر(ص) و… می باشد.
آدرس اينترنتی : www.rasoolnoor.com
پایگاه ویکی نور
پایگاه ویکینور، دانشنامهای تخصصی در موضوع کتابشناسی و زندگینامه پدیدآورندگان کتابهاست که مقالات آن، توسط بخش تألیف و تدوین مرکز، طی سالهای متمادی نگاشته شده است. هدف از این پایگاه، آشنایی و توسعه اطلاعات دانشپژوهان در زمینه دانش کتابشناسی و زندگینامه پدیدآوران آنهاست. ویکینور با برقراری ارتباط دوسویه با کاربران، دنبال ویرایش، تصحیح، تکمیل و تولید بیشتر محتوای علمی برای پژوهشگران است.
آدرس اينترنتی : www.wikinoor.ir
پایگاه نورنگ
«نورنگ» پایگاهی برای تولید و عرضۀ زمینههای تصویری اسلامی و ایرانی در فضای مجازی است. نورنگ از سال 1390فعالیت خود را آغاز کرده و با استفاده از المانهای تصویری و سایر نقوش و خطوط اسلامی و ایرانی به تولید پسزمینۀ ویندوز، قالبهای وبلاگ، قالب پاورپوینت، بستههای متغیر پس زمینه ویندوز و کارت پستال الکترونیک میپردازد.
آدرس اينترنتی : www.noorang.ir
همراه نور
معرفی نرمافزار اندرویدی همراه نور و نسخه ویندوزی آن با عنوان کتابخوان نور، واسطی برای مطالعهی قانونی کتاب الکترونیک بر روی موبایل، تبلت و رایانه شخصی هستند؛ پایگاه همراه نور نیز به شما این امکان را میدهد تا از طریق وب نسبت به جستجوی کتاب مد نظر خود، مشاهده متن مختصر هر کتاب و در نهایت خرید کتاب جهت استفاده در نرمافزارهای همراه نور و کتابخوان نور اقدام نمائید.
آدرس اينترنتی : www.hamrahnoor.ir
پایگاه نجوم در اسلام و ایران (آی نجوم)
این پایگاه اواخر سال 1395 با نام تجاری آینجوم فعالیت خود را آغاز نمود. هدف از تأسیس این سامانه، دیجیتالی کردن و دسترسپذیر کردن متن نسخههای خطی و منابع چاپی به منظور ایجاد قابلیت جستجو و بازیابی و تدوین جمعی آنهاست. آی نجوم، نسخ خطی، سنگی و کتابهای چاپی را در موضوعاتی همچون: هیئت، تقویم، قبلهیابی، زیج، ابزار نجومی، احکام نجوم، سرگذشتنامه دانشمندان، نجوم در قرآن و… به همراه قابلیتهای منحصر به فرد پژوهشی در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
آدرس اينترنتی : www.inojoom.ir
ابر نور
سامانه ابر نور (پیشخوان بر خط نرم افزارهای نور)، با توجه به بهبود ارتباطات اینترنتی، وظیفه فراهم سازی امکان دسترسی به نرم افزارهای نور از طریق اینترنت و همچنین اجرا در بسترهای ویندوزی و غیر ویندوزی را دارد. در این سامانه نیاز به نصب نرمافزار و ذخیره داده روی رایانههای شخصی نیست. این نگرش، به عنوان یک راهحل، کمک می کند تا بر مشکل تنوع سکو و ضعف منابع تلفن های هوشمند و تبلت ها ، فایق آییم . از جمله ویژگی های سامانه ابر نور، دسترسی سریع در هر زمان و مکان، اجرا نرم افزارها از طریق مرورگر ( Browser )، عدم نیاز به نصب ابزار (Receiver ) ، روزآمدسازی خودکار نرمافزارهای نور و دسترسی سریع به محصولات جدید مرکز می باشد.
آدرس اينترنتی : www.abrenoor.ir
سپاس از توجه شما
موفق باشید